Hoolitsemine lokkis juuste eest

Minu nõbu armastab juukseid mängida, sa saad oma poorid lööki ja juukseid kammida. Samal ajal on ta tõesti kaasatud, et kui ma vajan kogu asja ilusana, võin viis korda teha ühe palmikuga, kinnitada talle kogu aeg juukseliistud või kinnitada. Ta armastab kõige rohkem koolide etendusi ja valmistub neile. Tema uus Princess Robberi roll on vana ja originaalne ning tal oli vaja täiuslikku soengut ja kleiti. Alguses oli mu ema punutud oma väikesed paelad nendesse paigaldatud paeladega. Siis ütles see võluv tüdruk mitte, ei ja mitte üks kord. Ma teen ilusamad asjad lokkis juukses ... ja see algas. Nelikümmend viis minutit nende filmimist ja kombineerimist. Ta tundus ilus kui suur printsess. Ainult nii, et ta jääb printsessidega, muutis oma meelt üsna kiiresti. Arvestamata asjaoluga, et see oli umbes kaks tundi alates tootmise algusest näitusega. Järsku ... muutis täielikult visiooni, kuid tema stiilil kõlas see vähem, "ma ei meeldi, sest ma ei mäleta printsessit, kõige enam tema alluvat." Ta küsis endalt uut soengut, kinnitades oma juuksed täidetud kokaga. Kuna juba varem loodi, siis on meil juba juuksepiirangute tegemise kontroll, samal ajal kui me läksime kõige tõhusamalt. Tema vanem mõnel pool ja mõni minut pärast oli võimeline.

Ma soovitan bubu-store juukseklambreid