Raseduse lopetamine varssavis

Paljude inimeste jaoks, eriti noorte naiste puhul, on kursuste haldamine kõige olulisem väljakutse, millega nad silmitsi seisavad. See on üsna lihtne - saame meie olulise väljamakse, mis tundub astronoomiliselt kõrge. Kuid pärast paari (mõnikord isegi pärast mõnda väljumist kauplusesse tundub, et tegelikult on kuu riik nii vähe raha, et pärast arve maksmist ei saa me praegu midagi endale lubada. Ma arvan, et minu tsiteeritud näide on väga liialdatud, kuid mina tunnistan midagi - olin pärast esimest makset ainult selles vormis. Ja ma olen juba õppinud kulutõhusalt juhtima. Mis on minu nõuanne?

Kirjutage oma valikud.Pole saladust - maailmas on tähtsamad ja tähtsamad asjad. Oluline on talveks soe kampsun, kuid elukorralduse eest tasumine on olulisem. Õhtu on oluline õhtusöögiga sõpradega lahendada, kuid on olulisem, et hommikuti hommikul külmkapis hommikusööki. Näiteid saab määramata aja jooksul korrutada ja need viivad viimaseni, et mõista, millised on teie tulude haldamise prioriteedid. Hea võimalus on säästa sellel saidil, mis konkreetsel kuul peame raha kulutama, ümber arvutama, kui palju peame elule ja transpordile andma ning määrama kindla summa, mida me kavatseme vihmase päeva eest edasi lükata.Säästke.Loomulikult, nagu ma varasemale punktile asetasin, on eriti oluline omada täiendavat kapitali. Alguses ei ole olemas astronoomilisi summasid, kuid ma tean kogemustest, et tavaliselt täiendava kokkuhoidu tegemise päeval ja pärast kuu väljamaksete ja ülemääraste summadega läksin nullini, juhtub juhuslik olukord, mis muudaks mind lisaraha. Ja see tekitab nutt, hammaste kiristamist ja lubadusi, et ma ei hakka kunagi enam raha leidma.

Aga kui meil oleks rohkem raha, aga me ei tea, millal seda investeerida? Sellisel juhul on soovitatav jälgida aktsiaturgu, vaadata pankade rolli pakkumisi või usaldusväärset turundajat, kes ütleb meile, kuhu sularaha kõige paremini paigutada.